Graag nodigen wij u uit om een bezoekje te brengen aan onze mini-camping. Voor lang of kort kamperen in het gemoedelijke deel van Nederland, het Bourgondische Brabant. Deze mini-camping is gelegen aan de Wollenbergseweg in Mill. De mini-camping ligt tussen diverse natuurgebieden, waaronder Landgoed de Tongelaar, Staatsbossen St. Anthonis en Molenheidse bossen. Vanuit de mini-camping kunt u gebruik maken van diverse gratis wandel-, skate- en fietsroutes.

Mini-camping de Paddestoel is een zeer ruime camping van 0,8 ha. Het kampeerterrein is geheel omheind en vrij gelegen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektriciteit (4 of 6 amp.)

Op het bedrijf van familie Roijendijk kunt u kennis nemen van de teelt van shii-take (shii-take is een Japanse eetbare paddestoel). Om uw verblijf verder te veraangenamen kunt u kosteloos een excursie op ons bedrijf krijgen, waar u zeker verschillende culinaire mogelijkheden aan overhoudt.

Voor meer recreatieve mogelijkheden tijdens uw verblijf op mini-camping de Paddestoel klikt u hier.

Mini-camping de Paddestoel is lid van VeKaBo. De eisen waaraan een lid van VeKaBo moet voldoen, garanderen kwaliteit. Beplanting, grootte van de kampeerplaatsen, sanitaire voorzieningen, laten dan ook bij mini-camping de Paddestoel niets te wensen over.

Mini-camping de Paddestoel valt onder de ANWB-erkende campings. ANWB-erkende campings voldoen aan door de ANWB gestelde eisen voor kwaliteit van de voorzieningen, aantal toeristische plaatsen, gastheerschap en acceptabele voorwaarden en terreinregels.