Mini-camping de Paddestoel ligt tussen diverse natuurgebieden, waaronder Landgoed de Tongelaar, Staatsbossen St. Anthonis en Molenheidse bossen. Op 500 meter afstand van de mini-camping ligt Kasteel Aldendriel en het Landschapspark. Het centrum van Mill ligt op nog geen 1 km van de mini-camping.

Vanuit de mini-camping kunt u gebruik maken van diverse gratis wandel-, skate- en fietsroutes. Ook is het mogelijk om in de buurt van de camping kano te varen. Buiten de mogelijkheid om volop te genieten van de natuur zijn in de omgeving vele recreatieve, culinaire en culturele mogelijkheden. Zoals zwemmen in "de Kuulen", gezellig met zijn allen naar attractiepark "De Bergen" of wat dacht u van een bezoek aan vestingstadje Grave waar u culinair kunt genieten in een van de restaurantjes.

Wij hebben enkele tips voor u op een rij gezet:
 • Attractiepark De Bergen
 • Billy Bird Park Hemelrijk
 • Kasteel Aldendriel
 • Landgoed de Tongelaar
 • Staatsbossen St. Anthonis
 • Molenheidse bossen
 • De Kuulen
 • Binnen speeltuin Rodeo en Maïsdoolhof
 • Fitland (Fitnesscentrum met verwarmt zwembad)
 • Tenniscentrum en midgetgolfbaan Kremers
 • Bowlingcentrum Erica
 • Vestigingsstadje Grave
 • Hartje Nijmegen

 • Attractiepark De Bergen Wanroij(±5 km)
  Een dagje in Speelparadijs De Bergen Wanroij staat garant voor veel speel- en strandpret. Alle vormen van speelplezier zijn aanwezig. Je kunt ook een rondje pony rijden. Of naar de speciaal voor De Bergen ontworpen houten speeltuin gaan. Klik voor meer informatie hier.

  Naar boven

  Billy Bird Park Hemelrijk (±9 km)
  Zowel bij regen als zonneschijn is er bij Billy Bird Park Hemelrijk in Vokel genoeg te beleven. In de binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles op piraten. Er is o.a. een kleuterkade, een priaten-springkussen en een maar liefst 9 meter hoge zespersoons glijbaan. In de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer met ballenbaden en botsauto's. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met de Helihaven Hemelrijk. In het knusse Poppentheater worden spannede verhalen verteld. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Kasteel Aldendriel (±500 m)
  Kasteel Aldendriel is een middeleeuws Kasteel daterend uit 1477. Aldendriel, een gedeelteijk omgracht huis bestaat uit een voorhof en een nogmaals omgracht hoogdgedeelte. Dat laatste heeft vier vleugels rondom een binnenplaats. Het in oorsprong 15de-eeuws adellijk huis kreeg in diverse bouwfasen het huidige aanzien.

  Naar boven

  Landgoed de Tongelaar (±2 km)
  Tongelaar is een eeuwenoud landgoed. Op de plaats van het kasteel lag al in de 9e eeuw, op een natuurlijke verhoging temidden van uitgestrekte moerassen en rivierbegeleidende bossen, een vluchtburchte of 'motte'. In zijn huidige vorm dateert het kasteel van de 15e eeuw. De westvleugel rondom het binnenplein is van eind 18e eeuw en gebouwd in de stijl van een Limburgse boerderij.

  Naar boven

  Staatsbossen St. Anthonis (±5 km)
  Wie de staatsbossen van Sint Antonius bezoekt, vindt een verassend gevarieerd landschap met mooi opgaande bossen, heidevelden met jeneverbessenstruiken en prachtige vliegdennen. Het aantrekkelijke van deze bossen is dat geen landschap te groot is: bossen, heide, akkers en weilanden wisselen elkaar prachtig af. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Molenheidse bossen
  Dit bos bestaat voornamelijk uit naaldbomen. Door hier en daar open plekken te maken vormt Natuurmonumenten het om tot een gemengd bos van onder meer eik en berk. Omdat er dan meer licht op de bodem valt, ontstaat in de toekomst een gevarieerde kruidlaag. In het bos broeden verschillende soorten roofvogels en spechten. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  De Kuulen (±3 km)
  Waterrecreatiegebied De Kuulen is een waar paradijs om te zwemmen en voor het beoefenen van watersport. Bij De Kuulen kunt vrij parkeren en de entree is grats.

  Naar boven

  Rodeo Speelparadijs en Maïsdoolhof (±1 km)
  Op zoek naar avontuur? Even geen zin in je gameboy of lees boek? Wil je wel eens actie en uitdaging in een heuse westersfeer? Dan moet je als een woestijnwind naar Rodeo Speelparadijs. Daar kun je heerlijk rauzen tot je er uitgeput bij neervalt. En weet je wat zo leuk is? Ook je ouders vermaken zich er opperbest! Tevens hebben wij elke zomer en najaar een maïsdoolhof met een thema. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Fitland Mill (±1 km)
  Sportcentra Fitland biedt zoveel variatie in sport- en ontspanning dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Van jong en oud, beginner en topsporter, voor inspanning en ontspanning, Fitland heeft het. Naast fitness kunt u kiezen uit diverse soorten sporten, zoals: squash, badminton of tennis en lekker uitdobberen in het zwembad behoren tot de mogelijkheden. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Tenniscentrum en midgetgolfbaan Kremers (±2 km)
  Het tenniscentrum is gesitueerd in een bosrijke omgeving. Het tenniscentrum heeft 5 indoorbanen met naadvilttapijt en 3 outdoorbanen met softkunstgras. Ook zijn er een midgetgolfbaan met 18 holes en 5 professionele jeu de boulesbanen. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Bowlingcentrum Erica (±2 km)
  Bowlingcenrum Erica heeft 8 volautomatische banen die voorzien zijn van een automatische scoreverwerking. Elke vrijdag- en zondagavond kunt u bij bowlingcentrum Erica discobowlen. Met lichtshow en rookmachine maakt bowlingcentrum Erica er een waar feest van. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Vestigingstadje Grave (±9 km)
  Grave is de meest belegerde vestingstad van Nederland. Dat wordt wel over Grave beweerd. Of het waar is, is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Grave een boeiend verleden heeft. De stad is vaak in puin geschoten en even zo vaak weer opgebouwd. Klik voor meer in informatie hier.

  Naar boven

  Hartje Nijmegen (±25 km)
  Wie over de Waalbrug of met de trein het centrum binnenrijdt, begrijpt waarom de Nijmegenaar zo trots is op zijn stad. De Waalkade en het silhouet van de binnenstad vormen een imponerend geheel. Heden en verleden gaan hand in hand in de oudste stad van Nederland. Historische panden worden afgewisseld met moderne architectuur. De geschiedenis is nog zichtbaar in het hedendaagse straatbeeld. Gelegen op een heuvelrug aan de oevers van de Waal oefent de oudste stad van Nederland al vele eeuwen lang een grote aantrekkingkracht op mensen uit.

  Naar boven